طرز تهیه شربت زعفران و گلاب - سایت سینما 90
;
طراحی سایت و اپلیکیشن فروشگاهی با جدیدترین فناوری‌ها

طراحی سایت و اپلیکیشن فروشگاهی با جدیدترین فناوری‌ها

طراحی سایت و اپلیکیشن فروشگاهی با جدیدترین فناوری‌ها طراحی سایت امروزه به عنوان یکی از ابزار های بسیار کلیدی برای بازاریابی است ، شما با داشتن یک وب سایت می توانید شبانه …

متن دندونی دخترم | مجموعه جدید متن دندونی دخترم سال 1399

متن دندونی دخترم | مجموعه جدید متن دندونی دخترم سال 1399

متن دندونی دخترم متن و شعر تبریک جشن دندونی در این مطلب مجموعه ای از زیباترین و جدیدترین متن ها و شعرها را با موضوع تبریک جشن دندونی برای شما بازدیدکنندگان گرامی …

متن عاشقانه و رمانتیک برا همسرم ، بهترین و جدیدترین متن عاشقانه برای همسر

متن عاشقانه و رمانتیک برا همسرم ، بهترین و جدیدترین متن عاشقانه برای همسر

متن عاشقانه و رمانتیک برا همسرم متن عاشقانه کوتاه و بلند و زیبا ، متن عاشقانه برای همسر و سالگرد ازدواج ، متن عاشقانه برای تولد و تبریک ازدواج , متن عاشقانه …

طرز تهیه شربت زعفران و گلاب

دستور طرز تهیه شربت زعفران و گلاب خانگی همراه با خواص

شربت زعفران و گلاب یک نوشیدنی خوشمزه مناسب برای روزهای گرم تابستانی . دستور پخت این شیرینی سالم و پرخاصیت بسیار ساده می باشد و به راحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید و جایگزین آبمیوه های شرکتی نمایید .

مواد لازم برای تهیه شربت

مواد لازم برای تهیه شربت زعفران و گلاب

  • گلاب۱ پیمانه
  • شکر۱ کیلوگرم
  • آب۲ پیمانه
  • زعفران سابیده شده۱ قاشق چای خوری
دستور پخت

طرز تهیه شربت زعفران و گلاب

مرحله اول

اگر می‌خواهید عطش تابستان را رفع کنید برای شما طرز تهیه شربت زعفران همراه با گلاب را قرار می دهیم برای تهیه این نوشیدنی قابلمه روی اجاق گاز گذاشته و به آن آب را اضافه کنید حرارت را زیاد کنید تا آب شروع به جوشیدن کند .

مرحله دوم

حالا زمان آن رسیده که اجاق گاز را خاموش کنید و پس از آن زعفران سابیده شده را اضافه نمایید . زعفران را حالا به خوبی با آب مخلوط کنید سپس درب قابلمه را برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه ببندید تا زعفران دم بکشد و رنگ به آب بدهد .

مرحله سوم

پس از انجام مراحل بالا شکر و گلاب را به شربت خوشمزه خانگی اضافه کنید اجاق گاز را روشن کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید . شربت را مدام هم بزنید تا شکر درون آب حل شود سپس حرارت را کمی بیشتر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند .

مرحله چهارم

پس از گذشت تقریبا ۱۰ دقیقه شربت شما به قوام کافی رسیده و تقریبا آماده شده است . در زمان جوشیدن هم کف های روی شربت را بگیرید . تا در پایان خوشرنگ شود . پس از اینکه غلیظ شد درب قابلمه را بگذارید تا دیواره های ظرف عرق کند این کار از شکرک زدن شربت جلوگیری می‌کند .

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 23 تیر 1400

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام الی مگ و لینک مستقیم بلا مانع است.